Over ons

Veilig én succesvol groeien met Aktoo

Bij Aktoo staat groei en veiligheid centraal. Als opleidingscentrum putten we uit bijna 55 jaar aan expertise die voortkomt uit de gerenommeerde Kempische Rijscholen. Vandaag zijn we dé leidende autoriteit op het gebied van veiligheidsopleidingen, met als doel om bedrijfsomgevingen veiliger en efficiënter te maken.

Meer dan

Opleidingslocaties

Meer dan

Jaar ervaring

Meer dan

gegeven opleidingen

Meer dan

opgeleide cursisten

DNA & kernwaarden

Onze kernwaarden in actie:

  • Vertrouwen & Klantgerichtheid:Jouw stem wijst ons de weg. We luisteren naar de behoeften van jouw bedrijf en reageren steevast binnen 24 uur. Onze missie? Een duurzame vertrouwensband opbouwen voor het leven. Wij denken niet in klanten, maar in partners.
  • Transparantie & Menselijkheid:Onze docenten zijn doorgewinterde vakexperts met een schat aan ervaring. Ze ontvangen jouw medewerkers met open armen. Onze belofte van helderheid staat centraal: door kristalheldere communicatie en transparante begeleiding creëren we een omgeving waarin jouw team kan gedijen. Bij ons gaat het om mensen, niet om cijfers.
  • Flexibiliteit & Maatwerk:De route naar vooruitgang en veiligheid is uniek voor elk bedrijf. Met op maat gemaakte opleidingen die naadloos aansluiten bij jouw planning en behoeften, stimuleren we de ontwikkeling van jouw team. Onze missie is om jou te voorzien van de benodigde tools voor succes, en dit alles terwijl we de hoogste veiligheidsnormen blijven handhaven.

Trots onderdeel van de Groep Kempische Rijscholen

Bij Aktoo zijn we met trots verweven met de Groep Kempische Rijscholen. Ons toonaangevende opleidingscentrum is gericht op veiligheid en preventie, en deze doelstelling staat in nauwe verbinding met de bredere groep.

De geschiedenis van de Kempische Rijscholen gaat terug tot 1968, het jaar waarin België nieuwe regelgeving voor rijbewijzen introduceerde. Dhr. Emiel Anthonis en Mevr. Roza Buts openden hun allereerste kantoor in Herenthout en begonnen aan een reis die onze koers zou uitzetten.

Vanuit een pioniersmentaliteit groeide deze autorijschool snel uit tot een uitgebreid netwerk met 18 vestigingen, inclusief 5 onder de noemer De Valk Autorijschool. Met groeiende expertise in verkeersopleidingen ontstond rijschool Fury, die zich specialiseert in rijbewijzen A, C en D.

In 2016 ontstond de behoefte om uitgebreidere veiligheidsopleidingen aan chauffeurs aan te bieden. Het Kempisch Trainingscentre kwam tot leven, waar gespecialiseerde cursussen werden gegeven, zoals code 95-nascholingen, opleidingen voor mobiele arbeidsmiddelen, veiligheid & preventie.

Zo zijn wij verder geëvolueerd en is in september 2023 hieruit Aktoo ontstaan als volwaardige ‘Safety Academy’. Hiermee verschoven we onze focus van enkel rijveiligheid naar een breder scala aan trainingen.

Ontmoet ons team

Ons team staat elke dag paraat om jou te helpen. We beschikken over gepassioneerde mensen en een team van gedreven docenten die onze dienstverlening naar topniveau tillen.

Heb je algemene vragen of wil je meer weten over onze diensten? Aarzel niet om ons te contacteren via info@aktoo.be of 014/22 25 65. Voor specifieke vragen staan onze experts klaar om je te assisteren: